ПОКАНА ЗА НОЌ НА ИДЕИТЕ 2021

Францускиот институт во Скопје и Акцелераторот УКИМ имаат чест да ве поканат на меѓународната онлајн манифестација

Ноќ на идеите на тема:
„ДИГИТАЛНА ЕРА: ТОЛКУ ДАЛЕКУ, А ТОЛКУ БЛИЗУ“ – НОВИТЕ НАВИКИ ПО ПАНДЕМИЈАТА

Четврток 28 јануари 2021 | 17 часот

Учесници:

  • г-дин Оливје Крузе, педагошки директор на француската Школата 42
  • г-дин Филип Петровски, компанија Дата Мастерс
  • проф. д-р Владимир Давчев, професор на Филозофскиот факултет во Скопје
  • г-ѓа Сања Фрковиќ-Гелевска, Делегација на ЕУ

Отворање: г-дин Емануел Рембер, Директор на Францускиот институт во Скопје

Модератор: г-дин Александар Стамболиев, директор на Акцелераторот УКИМ

Со симултан превод

ЗА ДА ГО СЛЕДИТЕ НАСТАНОТ, ВЕ МОЛИМЕ РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК
За повеќе информации, ве молиме кликнете ОВДЕ