Промоција на првата инвестиција на БАУ (26 ноември 2020)

Ви треба поддршка? Инвестиции во секоја фаза, менторство, пристап до нови пазари, развој на продукт, поддршка во технологија…

Бизнис Акцелераторот УКИМ ќе Ви помогне да го реализирате сопствениот сон.

За да го слушнете искуството на тимот на Елевејт глобал за претворање на идејата во реалност, Ве покануваме да се регистрирате на следниот линк: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_KIEej4U8QX6rIcU_tjifpw

Ве очекуваме на 26. 11.2020 (четврток) во 12 часот.